
بهمن دارالشفایی پیش از این بهطور عمده با روزنامه شرق کار کرده است. او همچنین سابقه همکاری با روزنامه و نشریات ضمیمه جهان همشهری، اعتماد ملی و چلچراغ را دارد.
او سال گذشته به ایران بازگشته بود. اتهام و محل بازداشت این روزنامهنگار هنوز معلوم نیست.
دارالشفایی با پیوستن به بیبیسی فارسی از ایران خارج شد و پس از پنج سال کار، دو سال در بخش وبسایت و سه سال در رادیو، از این رسانه جدا شد.
«آق بهمن» وبلاگ او که از نخستین وبلاگهای فارسی است در دوران پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 به یکی از منابع اصلی خبرها در این زمینه تبدیل شده بود.
در عاشورای سال 1388 چندین نفر از اعضای خانواده او از جمله پدر، مادر و دو خواهر این روزنامهنگار بازداشت شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند.
از بهمن دارالشفایی ترجمههایی در حوزه سیاست و همچنین کتاب کودکان منتشر شده است. از جمله آنها میتوان به ترجمه کتابهای «فلسفه سیاسی» نوشته دیوید میلر، «سیاست» نوشته کنت میناگ، «گیرنده شناخته نشد» از کاترین کرسمن تیلور، «آسوپاس در پاریس و لندن» از جورج اورول، و کتاب کودکان «خرسی به نام پدینگتون» نوشته مایکل باند اشاره کرد.
مستند «جمعههای فرهاد» درباره زندگی فرهاد مهراد، خواننده موسیقی پاپ که در 9شهریور 1381 در سن 59 سالگی در گذشت، کاری از بهمن دارالشفایی بود که از شبکه بیبیسی فارسی پخش شد.
یاشار دارالشفایی، فعال چپ دانشجویی که در سال 1388 بازداشت و نهایت به 5 سال و 6 ماه زندان محکوم شد، پسر عموی بهمن دارالشفایی است.